Απεριόριστο Hyper-V Backup για επαγγελματίες πληροφορικής

BackupChain®: Λογισμικό backup και σύνολο εργαλείων για επαγγελματίες IT, σχεδιασμένο για Windows Server 2022, Azure Stack HCI και Windows 11

Εφεδρική αλυσίδαΤο σύνολο εργαλείων BackupChain περιλαμβάνει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V με δεκάδες δυνατότητες που σας δίνουν πλήρη έλεγχο του τι και πώς γίνονται τα αντίγραφα ασφαλείας. Αυτές οι δυνατότητες σάς βοηθούν να ρυθμίσετε αποτελεσματικά και συντονισμένα αντίγραφα ασφαλείας, ακριβώς όπως τα χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας ανοικτές τυπικές μορφές. Το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας BackupChain έγινε η πιο ευέλικτη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V που χρησιμοποιείται από αξιοσημείωτους οργανισμούς παγκοσμίως σε περισσότερες από 80 χώρες και υποστηρίζει επίσης τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Azure Stack HCI.

Το BackupChain προσφέρει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δίσκου Hyper-V καθώς και απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικονικής μηχανής Hyper-V σε διακομιστή Hyper-V και Windows Server 2022 – 2008 καθώς και Windows 11 – 8. Εκτός από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των VM μεμονωμένα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δίσκων κεντρικού υπολογιστή hypervisor ξεχωριστά σε μια εικόνα δίσκου ή να τους κλωνοποιήσετε σε άλλο φυσικό δίσκο για να προστατεύσετε το λειτουργικό σύστημα του κεντρικού υπολογιστή σας και τις εικονικές μηχανές του διακομιστή. Οι δίσκοι και οι εικονικοί υπολογιστές μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας ξεχωριστά και μεμονωμένα, βοηθώντας σας να εφαρμόσετε μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στρατηγική αποκατάστασης καταστροφών.

 • Σας βοηθάμε να ρυθμίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας Hyper-V. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα Παρακολούθηση, ανάκτηση και βοήθεια έκτακτης ανάγκης είναι επίσης διαθέσιμη στους κατόχους αδειών Platinum.
 • Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικονικής μηχανής Hyper-V με μία μόνο άδεια χρήσης φορητής και εφ’ όρου ζωής.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Azure Stack HCI και υποστήριξη κοινόχρηστων τόμων συμπλέγματος (CSV).
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κεντρικού δίσκου, απεικόνιση και ζωντανή κλωνοποίηση.
 • Κεντρική διαχείριση όλων των διακομιστών σας
 • Επαυξητικά και διαφορικά αντίγραφα ασφαλείας. Αποτελεσματική in-line κατάργηση διπλότυπων δεδομένων, συμπίεση δέλτα, ακόμη και μέσω τυπικού FTP
 • Αντιγράψτε την εικονική μηχανή ενώ εκτελείται ως έχει σε άλλο διακομιστή αντιγράφων ασφαλείας, κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, FTP ή μονάδα USB
 • Περιλαμβάνει bare metal recoverybackup ειδώλου δίσκου και κλωνοποίηση δίσκου για τους κεντρικούς δίσκους
 • Περιλαμβάνει μετατροπέα P2V (φυσικός δίσκος σε VM), μετατροπέας V2P (VM σε δίσκο) και μετατροπή V2V (μετατροπή μορφής VM)
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φυσικών διακομιστών σε Hyper-V, VMware ή VirtualBox για άμεση ανάκτηση χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένο στοιχείο P2V
 • Cloud Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των εικονικών μηχανών Hyper-V και των φυσικών διακομιστών, αρχείων, βάσεων δεδομένων κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να φιλοξενήσετε τον δικό σας διακομιστή cloud με το BackupChain και να εξοικονομήσετε χρήματα.
 • Επαναφέρετε τις εικονικές μηχανές σε οποιονδήποτε νέο διακομιστή.

Δείτε το σε δράση: Απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας Hyper-V σε Windows Server 2022 και Windows 11

Πλήρως αυτόματο, ζωντανό αντίγραφο ασφαλείας
εικονικής μηχανής Hyper-V σε Windows Server 2022 – 2008 και Windows 11 – 8

Μία άδεια χρήσης του BackupChain δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστου αριθμού εικονικών μηχανών Hyper-V σε έναν μόνο κεντρικό υπολογιστή Hyper-V. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετες άδειες χρήσης για VM ή υποδοχές CPU.
Το BackupChain εκτελείται σε όλους τους Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012 / R2 και 2008 / R2 και προσφέρει επίσης αντίγραφα ασφαλείας Hyper-V στα Windows 11, Windows 10 και Windows 8.
Τα αντίγραφα ασφαλείας εικονικής μηχανής Hyper-V είναι ζωντανά, δεν διακόπτουν τα VM και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να διαμορφώσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι να επιλέξετε την εικονική μηχανή από μια λίστα και να εισαγάγετε έναν προορισμό για τα αντίγραφα ασφαλείας σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εικονικών μηχανών χρησιμοποιώντας την αυτόματη λειτουργία μας:

1. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V που βασίζεται σε αρχεία: Απλώς επιλέγετε το φάκελό σας που περιέχει τα VM, όπως C: \ VHD

2. Βασισμένο σε εικονική μηχανή / Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V: Επιλέγετε την εικονική μηχανή από μια λίστα και το BackupChain ρυθμίζει αυτόματα την εργασία. Ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό Hyper-V για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των επισκεπτών Hyper-V.

Το BackupChain υποστηρίζει κοινόχρηστους τόμους συμπλέγματος, σύμπλεγμα ανακατεύθυνσης και διαδοχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η επιλογή «διαδοχική» διασφαλίζει ότι οι πόροι του διακομιστή σας χρησιμοποιούνται μόνο στο ελάχιστο δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας μιας εικονικής μηχανής κάθε φορά. Αυτό είναι σημαντικό όταν έχετε ένα σύστημα παραγωγής με δεκάδες εικονικούς υπολογιστές και θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τον αντίκτυπο των αντιγράφων ασφαλείας σας στο σύστημα.

Τα σημεία ελέγχου Hyper-V περιλαμβάνονται στα αντίγραφα ασφαλείας και αποκαθίστανται σωστά ακόμη και σε νέους κεντρικούς υπολογιστές.

Για να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας VM Hyper-V, απλώς επιλέξτε το από την οθόνη επαναφοράς και πατήστε «Επαναφορά». Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κλωνοποίησης εικονικής μηχανής, η οποία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Σημειώστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των VM σε έναν τοπικό φάκελο, μια εξωτερική μονάδα δίσκου, ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ή μέσω FTP χρησιμοποιώντας έναν αποτελεσματικό αλγόριθμο κατάργησης διπλότυπων δεδομένων που μειώνει δραματικά το χρόνο επεξεργασίας, το εύρος ζώνης και τις απαιτήσεις χώρου.

Το BackupChain Hyper-V Backup πληρώνει για τον εαυτό του: Εξοικονομήστε ακριβό κόστος αποθήκευσης

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε να χωρέσετε 18 εκδόσεις μιας εικονικής μηχανής 1 TB σε μια μονάδα δίσκου 4 TB. δηλαδή 5 φορές περισσότερο. Είτε αποθηκεύετε τα αντίγραφα ασφαλείας Hyper-V σε USB, σε μια συστοιχία RAID υψηλής ποιότητας ή στο cloud, η εξοικονόμηση αποθήκευσης, η κατάργηση διπλότυπων δεδομένων και η συμπίεση είναι τεράστιες.
Επιπλέον, η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνεται στην άδειά σας. Εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας γρήγορα και ακριβώς όπως θέλετε να λειτουργούν.

Δεν χρειάζονται πράκτορες — Χωρίς πράκτορες

Χρειάζεται μόνο να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες ενοποίησης Hyper-V (παρέχονται με τα Windows). Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα μέσα σε εικονικές μηχανές. Όλες οι λειτουργίες λειτουργούν από τον κεντρικό υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας Granular Backup που περιγράφεται παρακάτω, η οποία αποτελεί μέρος του BackupChain Server Enterprise Edition.

Επαναφορά VM σε νέους εικονικούς κεντρικούς υπολογιστές, κλωνοποίηση μηχανών προαιρετικά

Οι εικονικές μηχανές μπορούν να αποκατασταθούν οπουδήποτε: Σε νέους κεντρικούς υπολογιστές ή στον αρχικό κεντρικό υπολογιστή σε διαμόρφωση δίπλα-δίπλα. Οι συγκρούσεις ονομάτων αποφεύγονται αυτόματα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κλώνου του BackupChain κατά την επαναφορά (αυτή είναι η προεπιλεγμένη επιλογή).

Διαδοχική εικονική μηχανή ή ταυτόχρονη αναπαραγωγή

Το BackupChain περιλαμβάνει ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό που λείπει από πολλά άλλα εργαλεία στην αγορά: τη δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών διαδοχικά, μία προς μία και όχι όλες ταυτόχρονα. Η εκτέλεση εργασιών διαδοχικά μειώνει δραματικά το άγχος στον κεντρικό διακομιστή σας. Ωστόσο, το BackupChain περιλαμβάνει επίσης μια ταυτόχρονη επιλογή, ώστε να μπορείτε να προστατεύετε πολλές εικονικές μηχανές με συνέπεια για να έχετε μια πραγματική εικόνα πολλαπλών μηχανών point-in-time.

Επαναφορά παλαιότερων εκδόσεων εικονικών μηχανών ή παλαιότερων εκδόσεων αρχείων δεδομένων

BackupChain μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διατηρεί οποιοδήποτε αριθμό εικόνων εικονικής μηχανής. Μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρους δίσκους VM ή μόνο αρχεία ή φακέλους μέσα από εικόνες VM (βλ. Λεπτομερή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά παρακάτω)

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά σημείων ελέγχου / στιγμιότυπων Hyper-V

Παρόλο που η Microsoft συνιστά αυστηρά τη χρήση στιγμιότυπων Hyper-V σε συστήματα παραγωγής, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε αλυσίδες στιγμιότυπων ακόμη και σε νέους διακομιστές (παρόμοιας αρχιτεκτονικής CPU και έκδοσης Windows).

Άμεση εκκίνηση από το φάκελο προορισμού

Θα βρείτε ότι το BackupChain σάς δίνει πλήρη έλεγχο των μορφών δεδομένων όπως κανένα άλλο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατάργηση διπλότυπων δεδομένων σε επίπεδο αρχείου, συμπίεση ZIP (ή παραλλαγές ZIP), κρυπτογράφηση ή καθόλου επεξεργασία. Η τελευταία επιλογή σάς επιτρέπει να εκκινήσετε αμέσως VM απευθείας από το φάκελο προορισμού σας. Δείτε τη στρατηγική άμεσης ανάκτησης Hyper-V

Προστασία εικονικών μηχανών Microsoft Exchange και SQL Server

Το BackupChain χρησιμοποιεί VSS για να εξασφαλίσει τη συνεπή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εικονικών μηχανών σας με συνέπεια. Επομένως, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του Exchange 2007 ή νεότερης έκδοσης και του SQL Server 2005 και νεότερης έκδοσης δεν αποτελεί πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες Granular Backup και Granular Restore που αναφέρονται παρακάτω για να λάβετε αντίγραφα φακέλων των υπηρεσιών Exchange και SQL από τον κεντρικό υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα λεπτομερούς επαναφοράς, μπορείτε να επαναφέρετε τις εκδόσεις χρονικού σημείου του Exchange ή του SQL Server χωρίς
να επαναφέρετε ολόκληρη την εικονική μηχανή Hyper-V.

Λεπτομερής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κοκκώδης επαναφορά για Hyper-V

Το BackupChain Server Enterprise Edition περιλαμβάνει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: Granular Backup και Granular Restore σε όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες εικονικών μηχανών.

Το Granular Backup είναι μια καινοτόμος νέα δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας μεμονωμένων αρχείων που βρίσκονται μέσα σε μια εικονική μηχανή, αλλά από τον κεντρικό υπολογιστή και χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό μέσα στην εικονική μηχανή (χωρίς πράκτορες). Απλώς εκτελείτε το BackupChain στον κεντρικό υπολογιστή και επιλέγετε αρχεία ή φακέλους μέσα στο σύστημα αρχείων της εικονικής μηχανής και το BackupChain φροντίζει για τα υπόλοιπα.

Πρώτα επιλέγετε το αρχείο εικονικού δίσκου. Υποστηρίζονται αρχεία VHDX, VHD, VDI και VMDK.

Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μέσα στην εικονική μηχανή:
Λεπτομερή αντίγραφα ασφαλείας επιλεγμένων αρχείων

Το BackupChain θα περιλαμβάνει μόνο τις εικονικές μηχανές που επιλέγετε. Προστατεύοντας μόνο τις εικονικές μηχανές που χρειάζεστε, το BackupChain μειώνει το φορτίο στον διακομιστή σας.

Το Granular Restore είναι μια χρήσιμη λειτουργία για τη δραματική μείωση του χρόνου επαναφοράς, εάν χρειάζεστε μόνο ένα υποσύνολο των δεδομένων της εικονικής μηχανής σας να αποκατασταθεί. Μπορείτε να ανοίξετε τις πλήρεις εικόνες εικονικής μηχανής (deduplicated και συμπιεσμένες ή απλή μορφή) χρησιμοποιώντας την οθόνη επαναφοράς του BackupChain και απλώς κάντε διπλό κλικ σε ένα αρχείο για να το επαναφέρετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία και φακέλους και να τα εξαγάγετε στον σκληρό σας δίσκο. Η διαδικασία εξαγωγής
το κάνει αυτό χωρίς να επαναφέρει ολόκληρη την εικονική μηχανή.

Σημείωση: Τόσο το Granular Backup όσο και το Granular Restore είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις BackupChain Server Enterprise και Platinum.

Γραφική διεπαφή χρήστη ακόμη και σε εγκαταστάσεις Windows Server 2022 Core και διακομιστή Hyper-V

Συνδεθείτε σε έναν Windows Core Server μέσω απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και εργαστείτε με ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη αντί για τη γραμμή εντολών. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα δεδομένων εικονικής μηχανής που είναι αποθηκευμένα σε τοπικές μονάδες δίσκου, iSCSI, SAN και κοινόχρηστους τόμους συμπλέγματος σε οποιονδήποτε τοπικό προορισμό, προορισμό δικτύου ή προορισμό FTP με τεχνολογία έξυπνης κατάργησης διπλότυπων δεδομένων (συμπίεση δέλτα) που εξοικονομεί κόστος, πόρους και χρόνο. ZIP, ασυμπίεστα και άλλες μορφές είναι επίσης διαθέσιμες. Υποστηρίζεται επίσης διακομιστής βάσης δεδομένων και προστασία αρχείων
.

Το BackupChain εκτελείται σε όλες τις εκδόσεις Microsoft Windows Server και Hyper-V Server με πλήρες γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη:

1. Στο Azure Stack HCI: Το BackupChain παρέχει ένα πλήρες γραφικό περιβάλλον εργασίας
χρήστη 2. Στον Microsoft Hyper-V Server 2019 – 2008, τα δωρεάν λειτουργικά συστήματα διακομιστών της Microsoft.
3. Στην πλήρη εγκατάσταση του Microsoft Windows Server 2022 / 2016 / 2012 / 2008. με ρόλο Hyper-V και,
4. Σε όλες τις βασικές εγκαταστάσεις του Microsoft Windows Server 2022 – 2008 με εγκατεστημένο ρόλο Hyper-V. (Πλήρες γραφικό περιβάλλον διαθέσιμο στις εγκαταστάσεις Core).
5. Σε όλες τις εγκαταστάσεις του Hyper-V Server 2019 – 2008 με εγκατεστημένο ρόλο Hyper-V. (Πλήρες γραφικό περιβάλλον διαθέσιμο στις εγκαταστάσεις Core).

Προστασία κοινόχρηστων τόμων συμπλέγματος (CSV) και δικτύου περιοχής αποθήκευσης (SAN)

Οι εκδόσεις BackupChain Server υποστηρίζουν κοινόχρηστους τόμους συμπλέγματος, καθώς και προστασία συνδεδεμένων μονάδων SAN και iSCSI.

Τοπικοί, δικτυακοί και απομακρυσμένοι προορισμοί FTP

Δεδομένου ότι οι εικόνες εικονικής μηχανής (αρχεία VHD) τείνουν να είναι πολλά GB μεγάλες, αυτά τα βαριά αρχεία πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία αποτελεσματικά. Στην ιδανική περίπτωση, ο στόχος θα πρέπει να είναι μια άλλη μονάδα δίσκου SCSI, μια εξωτερική μονάδα eSATA, μια μονάδα USB ή άλλο
μηχάνημα σε δίκτυο Gigabit. Το BackupChain υποστηρίζει όλα αυτά, καθώς και στόχους FTP και FTPS για να επιτρέψει στα κέντρα δεδομένων να μετακινήσουν τις εικονικές μηχανές τους εκτός χώρου χωρίς να θυσιάσουν την απόδοση.

Κατάργηση διπλασιών δεδομένων: Τεχνολογία σταδιακής και διαφορικής συμπίεσης δέλτα

Σε ορισμένα εργαλεία προστασίας δεδομένων, τα «σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας» σημαίνουν ότι το πρόγραμμα θα επεξεργαστεί μόνο αρχεία που άλλαξαν. Ωστόσο, στην περίπτωση της αντιγραφής εικονικής μηχανής, τα αρχεία είναι τόσο μεγάλα που δεν είναι επιλογή να διατηρήσετε ένα πλήρες αντίγραφο κάθε εικονικής μηχανής σε κάθε κύκλο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το BackupChain περιέχει ιδιόκτητη τεχνολογία συμπίεσης δέλτα εντός αρχείου για να διασφαλίσει ότι τα αντίγραφα δεδομένων χρησιμοποιούν μόνο ελάχιστες ποσότητες χώρου. Αυτή η μορφή συμπίεσης μειώνει το φορτίο στο χώρο αποθήκευσης προορισμού, αλλά μειώνει επίσης τις απαιτήσεις εύρους ζώνης, επειδή αποθηκεύεται μόνο η πραγματική αλλαγή εντός της εικονικής μηχανής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το BackupChain είναι ιδανικό για απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας, ακόμη και μέσω FTP. Επειδή η τεχνολογία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του BackupChain δεν απαιτεί τοπικό ιστορικό εικονικών μηχανών από προηγούμενους κύκλους, οι διακομιστές σας μπορούν να λειτουργούν με ελάχιστο εξοπλισμό. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ζωτικής σημασίας για τη μεταφορά σταδιακών και διαφορικών αντιγράφων ασφαλείας μέσω του Διαδικτύου.

Συμπίεση δεδομένων υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας πολλαπλούς πυρήνες CPU

Η συμπίεση δεδομένων είναι τυπικό χαρακτηριστικό στα περισσότερα προγράμματα προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, όταν πρόκειται για αντίγραφα ασφαλείας μεγάλων αρχείων, είναι απαραίτητο να παρέχετε τον καλύτερο ρυθμό συμπίεσης εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Προκειμένου να διατηρηθεί ο χρόνος επεξεργασίας στο ελάχιστο, είναι απαραίτητη η βέλτιστη χρήση των πόρων. Το BackupChain προσφέρει πλήρη χρήση της CPU ως τυπικό χαρακτηριστικό χωρίς περιορισμούς CPU ή αριθμού πυρήνα CPU. Το BackupChain συμπιέζει και κρυπτογραφεί αρχεία (προαιρετικά) με AES-256 (κρυπτογράφηση συμβατή με HIPAA) και χρησιμοποιεί ταυτόχρονα όλες τις CPU και τους πυρήνες CPU. Αυτή η τεχνολογία αντλεί τον υψηλότερο δυνατό ρυθμό δεδομένων από τον ελεγκτή RAID.

Ισχυρός προγραμματισμός εργασιών πολλαπλών νημάτων

Το BackupChain είναι εξοπλισμένο με έναν ευέλικτο προγραμματιστή που επιτρέπει πολύπλοκες ρυθμίσεις χρονοδιαγράμματος και ταυτόχρονη εκτέλεση. Αυτή η δυνατότητα του BackupChain επιτρέπει στους διαχειριστές να χρησιμοποιούν τους πόρους τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να δημιουργούν εργασίες προστασίας σε πολύπλοκα χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες.

Δυνατότητες αναπαραγωγής και επαναφοράς απομακρυσμένης εικονικής μηχανής Hyper-V

Το BackupChain είναι το μόνο πρόγραμμα προστασίας δεδομένων στην αγορά με ενσωματωμένο διακομιστή FTP και πελάτη, τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία που απαιτούνται για τη γρήγορη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος απομακρυσμένης αναπαραγωγής. Έτσι, τα VM Hyper-V μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας και να αποκατασταθούν εκτός χώρου μέσω Internet σε απομακρυσμένη τοποθεσία χωρίς την ανάγκη πρόσθετου λογισμικού. Οι διαχειριστές που ανησυχούν για την ασφάλεια μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία κρυπτογράφησης στρατιωτικής ισχύος και να μεταδώσουν μέσω FTPS ως επιλογή.

Διαθέσιμες μορφές αρχείων αντιγράφων ασφαλείας ανοιχτού κώδικα

Όχι άλλο κλείδωμα προμηθευτή! Το BackupChain δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας σε μορφές αρχείων ανοιχτού κώδικα, όπως ZIP, 7z, VHD και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αντικατοπτρίσετε αντίγραφα ασφαλείας Hyper-V VM σε άλλο κεντρικό υπολογιστή ως έχει, χωρίς καμία επεξεργασία αρχείων, έτσι ώστε τα αρχεία να παραμένουν στην εγγενή τους μορφή. Χρησιμοποιώντας το ZIP, για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε αρχεία αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V οπουδήποτε αμέσως χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το BackupChain.

Διατίθεται πλήρως λειτουργική δοκιμαστική έκδοση 20 ημερών

Η δοκιμαστική έκδοση είναι πλήρως λειτουργική, δεν απαιτεί επανεκκίνηση και υποστηρίζεται από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Η τεχνική υποστήριξη και ανάπτυξη βασίζεται στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, ΗΠΑ και μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου.

Δείτε το στην πράξη: Ρυθμίστε το πρώτο σας αντίγραφο ασφαλείας VM σε μόλις 3 λεπτά

Δείτε το βίντεο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Hyper-V βήμα προς βήμα.

Περίληψη

Το BackupChain προσφέρει το ίδιο περιβάλλον εργασίας χρήστη τόσο στις πλήρεις όσο και στις βασικές εγκαταστάσεις των Windows και υποστηρίζει κοινόχρηστους τόμους συμπλέγματος, iSCSI και SAN. Προσφέρει υποστήριξη κατάργησης διπλότυπων δεδομένων, προηγμένο προγραμματιστή, υποστήριξη FTP και πολλές πρόσθετες δυνατότητες για μείωση του χρόνου επεξεργασίας και μείωση της χρήσης αποθήκευσης.

Το BackupChain περιλαμβάνει επίσης το Granular Backup, μια καινοτόμο νέα τεχνολογία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας επιλεκτικά αρχείων που βρίσκονται σε εικονικές μηχανές από τον κεντρικό υπολογιστή χωρίς να εγκαθιστάτε πράκτορες. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το BackupChain σε Windows 8, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022 / 2016 / 2012 / R2 και Core Environments, όπως Azure Stack HCI και Hyper-V Server 2019 όπου το BackupChain παρέχει πλήρη διεπαφή χρήστη.

Η τεχνική υποστήριξη των ΗΠΑ για το BackupChain είναι διαθέσιμη (9 π.μ. – 5 μ.μ. ET) μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Μια επιλογή υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα είναι επίσης διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για κατόχους αδειών premium.

Κατεβάστε μια πλήρη δοκιμαστική έκδοση 20 ημερών του λογισμικού BackupChain και ξεκινήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσα σε λίγα λεπτά!

Κατεβάστε το BackupChain® Αγορά
Λατρεύω το λογισμικό σας. Τόσο ωραίο να έχουμε λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που λειτουργεί πραγματικά!
Stephen J. Norman, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Brandywine Trust Company
Περισσότεροι έπαινοι για το BackupChain Δείτε αξιοσημείωτη λίστα πελατών

Άλλα άρθρα σχετικά με backup